İçeriğe geç

Yaz Staj Okulu! Elazığ’da Bir İlk!

Merhabalar,

Danışmanlığını yaptığımız, bölümümüz paydaşlarından ve Fırat Teknokent firmalarından Inspimo ile birlikte düzenleyeceğimiz ve Elazığ’da bir ilk olan yaz staj okulu konseptini tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği 2, 3 veya 4. sınıfında isen sen de bize katılabilir, eğitim sonunda paydaş firmalarımızda ya da projelerimizde görev alabilirsin. Eğitimlerde düzeyinize ve sınıfınıza göre bölüm projelerinizde de mentörlük desteği alabilir ve proje yarışmalarına katılmak için ekipler oluşturabilirsiniz. Kontenjan sınırlıdır.

Yüz yüze eğitim Üniversiteden önce Teknokent’te başlıyor! Üstelik bootcamp’te kendinizi geliştirirken staj da yapabileceksiniz. Yazılım mühendisliği Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora mezunu tecrübeli eğitmenlerle mentörlük eşliğinde ilerleyeceksiniz.

📢 Inspimo Consultancy ile 7’Den 70’E Herkes Yazılım Öğrenecek: Yazılım Öğrenmek İçin En İyi Fırsat!

📌 Siz de yaz aylarını boşa geçirmek yerine, yazılım alanında kendinizi geliştirmek istemez misiniz? İşte size bu fırsatı sunuyoruz! Inspimo Consultancy olarak, yazılım ve bilişim teknolojileri meraklılarına özel bir yaz kampı düzenliyoruz. Bu kamp sayesinde, yazılım alanında bilginizi artırırken aynı zamanda gerçek zamanlı projeler geliştirebileceksiniz.

📌 Kampımız, C# programlama dili-Python İle Yapay Zeka-Unity İle Oyun Programlama-React İle Mobil Geliştirme alanlarının tüm detaylarına hakim olmanızı sağlayacak bir müfredatla tasarlandı. Ayrıca veri tabanı işlemleri, grafik tasarım, raporlama işlemleri, yazılım mimarileri, yazılım geliştirme süreçleri ve yazılım test yöntemleri gibi konuları öğrenecek ve bunları uygulamalı olarak pekiştireceksiniz. Ayrıca, projelerinizi hayata geçirmek için mentorluk desteği alacak, gerçek zamanlı projeler geliştirecek ve öğrenim süreciniz boyunca 7/24 aktif bir hoca desteği ile karşılaşacaksınız.

📌 Kampımızın en büyük avantajlarından biri, CV’nize ve staj defterinize yönelik bir yaz okulu kampı olmasıdır. Ayrıca, hayal ettiğiniz projeleri gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm araçları sunacağız ve bu süreçte proje yönetimi, test ve ekip çalışması konularında da bilgi sahibi olacaksınız.

⚠ Erken kayıt yaptırmanız halinde, indirim fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve yaz aylarında boşa zaman harcamak yerine, kendinizi yazılım alanında geliştirmenin keyfini çıkarın!

Başvuru İçin: https://lnkd.in/dNWS5Hec

Bu resim için alternatif metin açıklaması yok

Tarih:Genel

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

70 − = 65