İçeriğe geç

1. Grup Projeler için Öneriler

1. Grup Projeler için Öneriler bu kısımdan paylaşılacaktır.

(Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımları)

Öneriler:

1- ERP konseptinin tanıtılması ve örnek projelerin anlatılması.

2-Bu ekipte yer alan arkadaşlarımıza tavsiyemiz en azından bir resmi (tercihen yerel yönetimler- Belediyeler vb) ve bir de özel büyük kurumsal yapının ERP açısından incelenmesidir.

3- Bu inceleme kapsamında kurumda kullanılan farklı türden yazılımların tanıtılması ve böylece meslek hayatımızda karşılaşma olasılığımız bulunan sistemler öğrenilmiş olacaktır.

4- ERP konseptinde yazılım üreten firmaların da tanıtılması gerekmektedir. Böylece de hem firma hem de firmaların özgün ürünlerini tanıma fırsatı olacaktır.

5- Önerilen ERP konseptinin SRS dökümanının hazırlanması ve sunulması. Üniversite (https://www.akgunedu.com/tr/urunler/akgun-universite-otomasyon-sistemi) veya belirlenen ve organizasyonel yapısı tanıtılan bir kurum için ERP yazılacaktır.

Bazı örnek dökümanlar:

ERP

https://www.sasria.co.za/wp-content/uploads/2020/02/ANNEXURE-C-RFP-Business-Requirements-Document.pdf

 

https://senior.ceng.metu.edu.tr/2012/lotsoft/public_html/docs/SRS-LotSoft.pdf

 

Bazı örnek firmalar:

 

https://bilisim.com.tr/tr/urunler/bilisim-erp-kurumsal-kaynak-planlama-yazilimi?gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1EMQXYC-pC1zVpGQfPMBLURQdHlxuanFV7buU32qlBdF5H0p_vjsghoCBuAQAvD_BwE

 

https://www.ifs.com/tr/solutions/enterprise-resource-planning/?gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1Ah-qRMK7iqazH84WhETU8oYb2NMjb33bEnj3ExSqiVCXUgpYsgv1hoC4_0QAvD_BwE

 

Tarih:Genel

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

+ 66 = 75